Eğlendirirken eğiten seri

Fisher-Price’ın eğlendirirken eğiten yeni serisi: ‘Planet Friends’ minik gezegen dostları ile buluşuyor

Fisher-Price, sürdürülebilir malzemeler kullanılarak üretilen ve sadece eğlendirmekle kalmayıp aynı zamanda eğiten  ‘Planet Friends’ serisini tanıttı. Doğaya duyarlı bir yaklaşımla hazırlanan koleksiyon; panda, kar leoparı, fil ve deniz kaplumbağası gibi nesli tükenmekte olan hayvanlara dikkat çekmek amacı ile bu yeni serisini tanıttı.

‘Oyun, öğrenmenin en iyi yoludur’ mottosuyla yola çıkan 1 numaralı bebek oyuncakları üreticisi Fisher-Price, ‘Planet Friends’ koleksiyonuyla sürdürülebilir iklimi eğlenirken öğretmeyi amaçlıyor. Geri dönüştürülmüş kumaşlardan üretilen koleksiyon, oyuncak tasarımlarının yanı sıra üretim sürecinde de doğaya duyarlı hareket ediyor. Yenidoğan kategorisinde satışa sunulacak olan Planet Friends, sürdürülebilir üretimiyle Mattel’in 2030 yılına kadar ürünlerinde ve ambalajlarında yüzde 10o geri dönüştürülebilir, biyo-bazlı plastik malzeme kullanımını artırma hedefi için de önemli bir adım niteliğinde.

Gezegen dostu serisi ile açıklamada bulunan Küresel Sürdürülebilirlik ve Sosyal Etki Kıdemli Direktörü Mignon Senuta,”Mattel olarak, gelecekte daha sürdürülebilir malzemeler kullanarak, ürün yönetimi ve döngüsel tasarım ilkelerini entegre ettiğimiz doğa dostu ürünler geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle bu seride kullanılan kumaşların yüzde 80 ile yüzde 95’i geri dönüştürülmüş plastikten üretildi ve son aşamada FSC Sertifikalı ambalaj kullanıldı. Son yılllarda daha sürdürülebilir malzemeler kullanarak ürettiğimiz ve giderek büyüyen ürün grubumuza Planet Friends koleksiyonunu eklemek bizi gururlandırıyor ” diyor.

İkonik markalar

Mattel, dünya genelinde en çok tercih edilen oyuncak portföylerinden birine sahip önde gelen küresel oyuncak şirketi. Mattel, çocuklara oyun yoluyla ilham veren, onları eğlendiren ve geliştiren yenilikçi ürünler ve deneyimler oluşturan bir marka. Barbie®, Hot Wheels®, Fisher-Price®, American Girl®, Thomas & Friends™, UNO®, Masters of the Universe®, Monster High® ve MEGA® gibi ikonik markalardan oluşan geniş bir portföye sahip olan marka, küresel eğlence şirketleriyle yaptığı iş birlikleri ve lisanslı çalışmalarıyla da tüketicinin ilgisini çekiyor.

#Mattel #PlanetFriends #Barbie #HotWheels #AmericanGirl #MignonSenuta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir