TOYDER, ATAA’ya üye oldu

Türkiye Oyuncakçılar Derneği TOYDER, Türk oyuncak sektörünü tanıtmak, farklı ülkelerdeki paydaşlarımız ile iş birlikleri yapmak ve sektörümüzü geliştirmek adına Asya’daki çeşitli ülkelerin üye olduğu Asya’nın en büyük oyuncak ve bebek gereçleri dernekler birliği, Asya Oyuncak ve Bebek Ürünleri Birliği, Asian Toys and Baby Products Association Alliance (ATAA)’ya üye oldu.

Geniş açılımıyla Asya Oyuncak ve Bebek Ürünleri Derneği İttifakı (ATAA), Asya bölgesindeki en büyük 10 oyuncak, bebek ürünleri ve ilgili sektör dernekleri ve kuruluşlarının oluşturduğu, oluşuma gönüllü olarak liderlik eden uluslararası, sektöre özel, kar amacı gütmeyen bir sosyal grup. ATAA’nın ilk hazırlık konseyi Ağustos 2023’te Endonezya’nın Jakarta kentinde başarıyla gerçekleştirildi.

ATAA, Asya-Pasifik bölgesindeki tüm oyuncak, bebek ürünleri sektörü derneklerini ve organizasyonlarını birleştirmeyi, sektör trendlerini teşvik etmeyi, karşılıklı işbirliği için uluslararası bir platform oluşturmayı, sektör bilgilerini aktarmayı, ortak refah ortamı oluşturmayı amaçlıyor. Kaynakların entegrasyonu ve paylaşımı yoluyla ortak ve ortak bir çevre sağlamak, sektördeki iş fırsatlarını ortaklaşa araştırmak, üyelerin hak ve çıkarlarını korumak ve üyelerin rekabet gücünü güçlendirmek amacıyla üyelerin isteklerinin geri bildirimini sağlamak, Asya’daki oyuncak ve bebek ürünleri endüstrisinin refahını teşvik etmek ve Asya markalarının ortaya çıkmasını sağlamak hedefleniyor!

ATAA Üyeleri: ATAA’nın aralarında Çin, Endonezya, Tayland, Güney Kore, Vietnam, Malezya, Japonya, Hindistan, Filipinler, Hong Kong, Çin, Tayvan, Çin ve Çin’in de bulunduğu 25’ten fazla Asya oyuncak ve bebek ürünleri sektörü derneği ve platform organizasyonu ve toplam nüfusu 3,7 milyarı aşan bir süper pazarı kapsayan diğer bölgeler bulunuyor.

ATAA üyesi ülkeler ve dernekler …                                  

Asosiasi Mainan Indonesia (AMI – Indonesia Toys Association),

Baby and Child-Specific Products in Indonesia (P4B),

PERSATUAN PEMBORONG MALAYSIA (PPM – Malaysia Wholesalers Association),

Malaysia Toys and baby products Association (PPPBM),

Thailand Toys Association,

HongKong Toy Brand Association,

Chenghai Toys Association,

Zhejiang Toys and Juvenile Products Association,

Ningbo Toy&Juvenile Products Association,

Chaoyu Expo (The organizer of IBTE),

Korea Toy Industry Cooperative,

Shenzhen Toy Association,

DongGuan Toy & Juvenile Products Association,

Mommy Baby Products and Service Association of Guangdong,

China Building Block Association,

Taiwan Toy & Children’s Article Manufacturers Association,

Jinhua Toys and Juvenile Products Association,

Turkish Toy Association (OYDER).

Genel Kurul Toplantısı

OYDER Yönetimi yapılacak işler ve yeniliklerle ilgili sadece seçim döneminde değil, her yıl düzenli olarak düzenlemeyi planladığı Genel Kurul Toplantısının hazırlıklarına başladı. Bu toplantıda sektör için hep birlikte alınacak kararlar olacak. Bununla ilgili OYDER üyeleri çok yakın zamanda bilgilendirilecek ve genel kurul tarihi açıklanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir