Mega Oyuncak iftar verdi

Oyuncakçılar Mega Oyuncak iftarında buluştu

Oyuncak sektörünün önde gelen ithalat ve imalat firması Mega Oyuncak bu sene de iftar yemeği düzenledi. Hemen hemen her sene iftar yemeği organizasyonu düzenleyerek geleneksel hale getiren Mega Oyuncak bu sene de oyuncak sektörü firmalarına 1 Nisan 2024 Pazartesi Nişantaşı Develi Restaurant’ta iftar yemeği verdi.

Dayanışma ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı iftar yemeğine oyuncak sektöründen toptancı ve perakende işi yapan firmalar katıldı. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma, cömertlik, şefkat ve merhamet ayı olduğunu dile getiren Muharrem Vural: “Büyük bir aile olarak hep birlikte iftar yemeğinde buluşmak bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bugün burada; sizlerle, siz değerli mesai arkadaşlarımla iftar etmekten son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu iftar programının oyuncak camiasında çalışanlar arasındaki kaynaşma ve paylaşma duygusunun pekişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Böyle güzel bir etkinlikte yer alan ve davete katılan oyuncak sektörü çalışanları birlikte sohbet ederek, hasretlerini giderdi. Kendilerine sunulan lezzetli yemekler ve içecekleri tadan firmalar Mega Oyuncak firmasına hayırlı, bol ve bereketli işler dileyerek, teşekkür ettiler.

Ünlü Nişantaşı Develi Restaurant’ın lezzetli yemekleri ve nezih ortamında gerçekleşen iftar yemeğinin ardından davete katılanlar çay içerek sohbet ettiler.

#ArmağanOyuncak #mega #iftar #MegaOyuncak #NişantaşıDeveli #Ramazan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir