MR. D.I.Y.,100. mağazasını açtı

D.I.Y. Türkiye’deki 100. Mağazasını Canpark AVM Ümraniye’de açtı

12 ülkedeki 4000 mağazasında “Daima uygun fiyat” sunan MR. D.I.Y. dünya çapında en büyük Ev ve Yaşam perakendecilerinden biri haline geldi.

Türkiye’de 2021 Kasım ayında ilk mağazasını açan ve her yıl üstüne ekleyerek, 2024 yılı itibariyle Türkiye çapında 150 mağazayı hedefleyen MR. D.I.Y. bugün (23 Nisan 2024 Salı) 100. mağazasını Ümraniye’deki Canpark AVM – Food Court Katı’nda açtı. Açılışa hırdavat, kırtasiye ve oyuncak sektöründen pekçok önemli sima ile başta MR. D.I.Y Türkiye Genel Müdürü Dilara Neyişçi Çağlı, Perakende Direktörü Erkan Uçar, Satış Müdürü Özlem Gül, Satın Alma Uzmanı Esma Gürbüz, Satın Alma Müdürü Deniz Kahraman ve Bölge Müdürü Dilek Akın’ın yanı sıra şirketin başlangıcından şu ana kadar çalışanları katıldı. Çok coşkulu bir atmosferde yapılan açılışta AVM müşterileri kaliteli ürünleri ucuza almanın keyfini yaşadı.

Dünya genelinde sektör dinamiklerine hakim, tüketicinin sesini dinleyen, kalite konusunda taviz vermeyen, hesaplı fiyat sunmaya önem veren MR. D.I.Y. en iyi tedarik hizmeti sunmaya devam ediyor.

D.I.Y. ilk olarak Temmuz 2005’te Kuala Lumpur, Malezya’daki Jalan Tuanku Abdul Rahman’da küçük bir hırdavatçı dükkanı olarak kapılarını açtı. Bugün, MR. D.I.Y., Malezya, Singapur, Tayland, Brunei, Endonezya, Filipinler, Kamboçya, Hindistan ve Türkiye gibi ülkelerdeki mağaza ağını genişleterek dünya çapındaki en büyük Yapı Market ve Ev Gereçleri perakendecilerinden biri haline geldi. Oyuncak sektöründe de faaliyetleri ve hizmetleri olan MR. D.I.Y. Türkiye büyümeye devam ediyor.

Yüzlerce Kategori Binlerce Çeşit sunan MR DIY “Daha İyisi Yok” sloganıyla perakende ağını Türkiye’nin dört bir yanında genişletiyor. Canpark AVM’de kapılarını açacak yeni MR. D.I.Y. mağazası, markanın Türkiye’de tüketicileriyle buluştuğu 100. satış noktası oldu. Bu açılışı etkinlikler ile birlikte 23 Nisan Salı günü saat 13.00’de Ümraniye Canpark AVM’de kutladı.

“Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyoruz”

Türkiye’de iki buçuk yıl gibi kısa bir sürede 35 ilde 100 mağaza açmış olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten MR. D.I.Y. Türkiye COO’su Dilara Neyişçi Çağlı, “Türkiye’deki 100. mağazamızı İstanbul’da açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye, planlarımız arasında önemli bir yer tutuyor. Avrupa’ya ilk adımı da buradan atmıştık. Türkiye’de gelişime açık bir pazar var. Bunun yanı sıra Türk tüketicisi, dekorasyona ve ev gereçlerine oldukça ilgi duyuyor. Bu da büyümemizdeki ana etkenlerden biri. Malezya’daki genel merkezimiz de şirketimizin Türkiye’de gösterdiği performanstan çok memnun. Türkiye’ye yatırım yapmaya, önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.” dedi.

12 ÜLKEDE 4000 MAĞAZA

“Toplam 12 ülkede 4000’e yakın mağazamız bulunuyor.”

18.000’E YAKIN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

“10 Kategoride (Hırdavat, Ev Gereçleri & Dekorasyon, Elektronik, Kırtasiye & Spor Malzemeleri ve Oyuncak otomotiv aksesuarları, takı ve kozmetik) olmak üzere 18.000’e yakın ürün çeşitliliğimiz mevcut.”

MR D.I.Y.’ın ihracat ve ithalatı

“Ürün gamımızın yüzde 80’i ithal edilen ürünlerden, yüzde 20’si ise lokal olarak tedarik edilen ürünlerden oluşuyor.”

RAKİBİ YOK

“Kendimizi Ev ve Yaşam Perakendecisi olarak tanımlıyoruz. 7’den 77’ye herkese hitap edecek şekilde, 10 Kategoride 18.000’e yakın ürün çeşitliliğimiz ile MR. D.I.Y. olarak Türkiye’de birebir rakibimiz bulunmadığımızı belirtmek isteriz.”

#MR.D.I.Y. #CanparkAVM #MR.D.I.Y.Türkiye #Ümraniye #100.mağaza #malezya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir