Mythos Cards tüm lisanslı ürünler

Mythos Cards tüm lisanslı ürünler için koleksiyonluk basılı ve dijital kart sunuyor

2021 yılında Türkiye’de kurulan ve global koleksiyonluk kart sektörüne inovatif ve yepyeni bir soluk kazandıran Mythos Cards, teknoloji ile beraber gelen yeni dünyanın güzelliklerini ve ayrıcalıklarını ürünlerine entegre ederek dünya çapında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Koleksiyonluk kartların ilk emareleri 1600’lü yıllarına kadar dayanmaktadır. İlk ortaya çıktığında bir koleksiyon ürününden ziyade pazarlama materyali olarak görülen kartlar, 1860 yılından itibaren beysbol sporunun profesyonelleşmesiyle birlikte koleksiyonluk kartların ilk örnekleri olmuşlardır. O günden bugüne sadece beysbol özelinde değil; futbol, basketbol, boks ve diğer tüm profesyonel spor dallarının yanı sıra The Lord of The Rings, Marvel Comics ve DC Comics gibi pek çok farklı kategorideki yapımların da koleksiyonluk kartları üretilmiş ve tüm bu kartların başrolde olduğu bir alım-satım ekosistemi oluşmuştur.

Luka Doncic’in çaylak kartı 4.6 milyon dolar

ABD’de üretilen 70 yıllık kartların ilk baskıları milyon dolarlara yeni alıcılarını buluyor. Bunlar size fi tarihi gibi geliyorsa, daha güncel bir örnek olan Kylian Mbappe’nin Monaco yıllarındaki Rookie kartlarını ve stickerlarını, Erling Haaland’ın RB Salzburg yıllarındaki Rookie kartlarını ve stickerlarını; henüz üzerinden sadece birkaç yıl geçmiş olmasına rağmen günümüzde on binlerce dolardan aşağı bir fiyata satın almak mümkün değildir. Örneğin Erling Haaland’ın Dortmund formasıyla ilk imzalı kartı geçtiğimiz sene 124.320 dolara satıldı. Basketboldan da örnek vermek gerekirse başta Michael Jordan olmak üzere 90’lı yılların ünlü sporcularının kartları 4 ila 5 milyon dolardan alıcı buluyor. Günümüz Basketbol dünyasına bakacak olursak, Luka Doncic’in çaylak kartı 2021 senesinde 4.6 milyon dolara satıldı.

2021 yılında Türkiye’de kurulan ve global koleksiyonluk kart (trading card) sektörüne inovatif ve yepyeni bir soluk kazandıran Mythos Cards olarak, teknoloji ile beraber gelen yeni dünyanın güzelliklerini ve ayrıcalıklarını ürünlerimize entegre ederek dünya çapında adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz.

QR kodlar ile birçok fonksiyonda işlev görüyor

Mythos Cards olarak ürettiğimiz kartların arka kısmında yer alan QR kodlar aracılığı ile kartlarımız sahiplerine sadece fiziksel olarak değil aynı zamanda dijital olarak da ait oluyor. Bu sayede o karttan dünyada kaç adet olduğu, kaçıncısının size ait olduğu gibi özel bilgilere sahip olurken, QR kodlar aracılığı ile sahiplerine tanıtılan ve Mythos Cards web sitemizde her bir üyeye özel dijital albümlerde biriktirebilen bu kartlar, sunduğumuz birçok fonksiyonda işlev görüyor.

Örneğin QR kodlar aracılığı ile dijital albümlerinizde bulunan kartlarınızı, sadece koleksiyonerlere özel olan alım-satım platformumuz Mythos Pazar Yeri’nde tek tuşa basarak satabilirsiniz. Aynı zamanda diğer kullanıcıların koleksiyonlarındaki kartlarını satın alabilir ve böylece eşsiz bir koleksiyon zenginliğine kolay yoldan ulaşabilirsiniz. QR kodlar sayesinde web sitemizdeki fantezi futbol oyunumuza katılırken, diğer oyuncularla rekabet edebilir, her hafta sürpriz ve çok kıymetli hediyeler kazanabilirsiniz.

“Arda Güler’in ilk koleksiyonluk kartlarını ürettik”

Şu anda futbol alanında Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Başakşehir, Samsunspor ve Göztepe’nin koleksiyonluk kartlarını ve diğer ürünlerini yerli ve yabancı koleksiyonerler ile buluşturmaktayız.

2022/23 futbol sezonunun parlayan yıldızlarından olan ve önümüzdeki senelerde adından sıkça söz ettirmesi herkesçe beklenilen milli yeteneğimiz Arda Güler’in ilk koleksiyonluk kartları Mythos Cards tarafından üretildi. Sitemizde 49₺, 129₺, 199₺ gibi fiyatlar ile satışa sunulan Arda Güler’in ilk Rookie kartları, Arda’nın Real Madrid’e transfer olmasıyla birlikte değerlerini yüze katlayarak tüm dünyadan koleksiyonerlerin gözünü Mythos Cards’a dikmesine sebep oldu. Benzer bir senaryo, yine ilk kartlarını ürettiğimiz Semih Kılıçsoy için de geçerli.

mythos.cards web sitesiyle koleksiyon dünyasına yelken aç

Türkiye’de Şampiyonlar Ligi gibi resmi lisanslı UEFA turnuvalarının ve herkesin dört gözle beklediği UEFA EURO 2024 ürünlerinin de tek adresi olan Mythos Cards’ta, çocukların favorisi Kral Şakir kartlarımız ve daha fazlasıyla koleksiyonluk ürünler alanında faaliyet göstermeye devam ediyoruz.

Unutmayın, bu büyülü dünyanın kapıları herkese açık! mythos.cards websitemize hemen bir ziyarette bulunarak koleksiyon dünyasına yelken açabilirsiniz.

#Mythos #Cards #MythosCards #Rookie #ArdaGüler #QR #MythosPazarYeri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir