Oyuncaklar Firarda

Oyuncaklar Firarda

Film, gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları ararken kendilerini büyük bir maceranın içerisinde bulan kukla ve oyuncak köpeğin hikâyesini konu ediniyor.

Yönetmen: Jérémie Degruson

Senarist Joel Cohen, Alec Sokolow

Oyuncular: Eric Judor, Jean-Pascal Zadi, Ana Girardot

Orijinal adı: The Inseparables.

Oyuncaklar Firarda, gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları ararken kendilerini büyük bir maceranın içerisinde bulan kukla Don ve oyuncak köpek DJ Doggy Dog’un hikayesini konu ediyor. Çılgın bir hayal gücüne sahip bir kukla olan Don’un hayattaki tek isteği bir kez olsun soytarı değil kahraman olmaktır. Çevresinden uzaklaşarak Central Park’ta yeni macera arayışlarına giren Don’un hayatı rap söyleyen oyuncak köpek DJ Doggy Dog ile yolunun kesişmesiyle bambaşka bir hal alır. Çok geçmeden Don ve Doggy Dog, birlikte New York sokaklarında inanılmaz bir maceraya atılır. Birbirlerinden tamamen zıt karakterde olan Don ve Doggy Dog, bilikte hareket edip gizemli bir şekilde ortadan kaybolan oyuncakları bulmayı başarabilecek midir?

Oyuncakları kurtarabilecekler mi?

Hayalperest kukla Don’un dileği bir kez de olsa soytarı değil kahraman olmaktır. Arkadaşlarından ayrı hareket ederek Central Park’ta yeni macera arayışına girer ve burada rap söyleyen oyuncak köpek DJ Doggy Dog ile tanışır. Birbirlerinin tam tersi olan bu iki karakter, birbirleriyle anlaşıp ortalıktan bir anda kaybolan oyuncakları kurtarabilecekler midir?

#TheInseparables #JérémieDegruson #film #OyuncaklarFirarda #KuklaDon #DoggyDog

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir