Vardem Oyuncak iftar düzenledi

Oyuncakçılar Vardem Oyuncak’ın iftar yemeğinde buluştu

Efsane Oyuncak firması, Vardem Oyuncak oyuncakçılara Eminönü Hamdi Restaurant’ta iftarda bir araya geldi.

Varolan dostlukların pekiştirildiği, kırgınlıkların giderildiği Ramazan iklimimin yaşandığı bu ayda sektörümüz güzel bir iftarda yine biraraya gelmenin sevincini yaşadı. Her sene iftar yemeği düzenleyerek geleneksel hale getiren, Türkiye’nin en büyük oyuncak firmalarından Vardem Oyuncak bu sene de oyuncak sektörü firmalarına 20 Mart 2024 Çarşamba günü Eminönü Hamdi Restaurant’ta iftar yemeği verdi. Dayanışma ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı iftar yemeğine oyuncak sektöründen firmalar katıldı.

Bir senedeki 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, cömertlik, şefkat ve merhamet ayı olduğunu dile getiren firma yetkilileri, oyuncak sektörü olarak büyük bir aile olduklarını ve hep birlikte iftar yemeğinde buluşmanın kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini söylediler. Sektörden her kesimden firmaların davet edildiği gecede birlik, beraberlik ve kardeşlik atmosferi hakimdi.

İstanbul’un en tarihi yerlerinden Mısır Çarşısı’nın yanı başında Eminönü meydanda yer alan ünlü Hamdi Restaurant, lezzetli kebapların servis edildiği ve tarihi yarımada Haliç, Galata ve Boğaz’a karşı mükemmel bir panaromik manzarası sunan mükemmel bir mekana sahip.

Oyuncak sektörünün sevilen firması Vardem Oyuncak firma yetkilileri davette bütün misafirleriyle tek tek ilgilendi, sohbet ettiler. Nezih bir ortamda lezzetli yemeklerin ardından misafirlere çay, tatlı ve meyve ikramı yapıldı. Davete katılan misafirlerine teşekkür eden firma, misafirlerini uğurladı. Oyuncak piyasasındaki iş arkadaşlarını kocaman bir ailenin birer parçası olarak gören bu firmamız bu iftarla böyle bir ailede yer almanın mutluluğunu yaşadı.

Hasret gideren ve hep birlikte olmanın sevincini yaşayan oyuncak sektörü çalışanları bu güzel iftar daveti için Vardem Oyuncak’a teşekkür ederek ve tekrarını dileyerek mekandan ayrıldılar.

#iftar #vardem #oyuncak #HamdiRestaurant #AhmetVarlık #ErkanUlutaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir