Playcity, Atrax fuarıyla da başarılara imza atmaya devam ediyor

Eğlence, spor ve keyifli zaman geçirme amacıyla çeşitli aktivitelerin yapılabileceği tesis ve sosyal alan yatırımlarının ihtiyaçlarına yönelik uluslararası ticaret fuarı, ATRAX 2024, 11-13 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşti. Fuara katılan firmalardan 40 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Playcity Oyuncak Ltd., bebek gereçleri ve oyuncak sektöründe, oyun ve havuz topları alanında hizmet veriyor. Oyun ve havuz topları alanına yoğunlaşan ve bu alanda en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Playcity, alanında deneyimli ve uzman kadrosu ve yüksek kapasiteli makine parkurları ile Sağlık Bakanlığı Oyuncak Yönetmeliği’ne uygun üretim yapıyor ve sahip olduğu sertifikalarla bunu tescilliyor. Firma yetkilisi Ali Demirci’den Atrax 2024 fuarının 2. gününde görüşerek, firma faaliyetleri hakkında bilgi aldık.

Atrax fuarınız nasıl geçti?

“Playcity olarak, biz Atrax fuarına ilk defa katıldık. Bu fuar genellikle müşterilerimizin de katıldığı bir fuar olduğu için biz de yer aldık. Genelde müşterilerimiz standlarda bizim ürünlerimizi sergiliyorlar. Biz de bu sene havuz topları ürünlerimizi sunduk. İhracat odaklı bir katılım sağladık. Yabancı müşterilerle tanışmak, ürünlerimizi sunmak istedik. Standımızı genellikle Orta Doğu, Arap Bölgesinden, Batı Avrupa’dan ve diğer ülkelerden ve yurt içi müşterilerimiz ziyaret etti. Fuarımız olumlu geçti, birçok yeni müşteri ile tanışıp, pekçok bağlantı sağladık. Fuardan sonra hızlı bir şekilde müşterilerle kontak sağlayıp, olumlu sonuçlara ulaşmak için gerekli çalışmaları yapacağız.”

FARKIMIZ KALİTE & FİYAT

“Bizi diğer firmalardan ayıran unsur kalite & fiyat. Bu bizim çok karşı karşıya kaldığımız bir durum. Bunu müşterilerimizin kendi ağzından duymak en güzeli. Kalite anlamında, biz gerçekten hoşumuza gitmeyen ürünü üretmiyoruz. Artı müşterilerden aldığımız geri dönüşler de bu yönde olunca bu bizi daha çok motive ediyor. Fiyat anlamında da belli başlı bazı firmalarla çok rahat rekabet edebiliyoruz.”

2023 yılınız nasıl geçti?

“2023 bizim tekrardan Playcity markası ile üretime başladığımız güzel bir sene oldu. O yüzden bu sene çok gayret edip bütün müşterilerimizle iletişim halinde olduk. İçeriğe daha fazla önem vererek, şişme makinamızın yatırımı dışında montaj makinası yatırımını da yaptık. Üretime verdiğimiz ağırlık bize daha fazla müşteri olarak geri döndü, meyvelerini hızlı bir şekilde toplamaya başladık. Sene sonunda veya bu senenin başında katıldığımız bu fuarla bu yılki faaliyetlerimizi taçlandırmış olduk.”

Sektöre mesajınız var mıdır?

“Bizim temennimiz herkesin bu sene ihracat odaklı hareket etmesi zaten bunu devlet büyüklerimiz de dile getiriyor. İç piyasada yaşanabilecek daralmadan etkilenmemek için Ar-Ge çalışmaları yapmak, bu tarz fuarlarda boy göstermek, kendi ürünlerini tanıtmak ve dış piyasaya açılmak lazım.”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir